Despre noi…


Eco Print | Misune | Așteptări


De când s-a adoptat hartia ca principala metodă de păstrat informațiile tot mai multe zone împădurite au început să sufere efectele distrugătoare ale defrișării. Acest efect s-a accentuat după apariția presei de imprimat în evul mediu. Cu toate acestea, nicicând consumul de hârtie nu a fost mai crescut și mai accelerat decât în zilele noastre, în privința aceasta trebuie luată atitudine.

Pe lângă consumul ridicat de hârtie imprimarea convențională necesită și consumul uriaș de cerneală care de asemenea are un efect devastator asupra mediului înconjurător.

Misiunea noastră este să luăm toate grijile legate de apariția cărților pe piață de pe umerii talentelor literare, dar și să deviem industria imprimării spre o variantă prietenoasă față de mediul înconjurător și anume, Imprimarea Eco.

Am atins acest ideal prin adoptare metodelor respnsabile de imprimare. Folosim doar hârtie reciclată de calitate excelentă și cerneală care nu ortăvește natura odata cu îndepărtarea deșeului. De asemenea sprijinim dezimprimarea înaintea reciclării hârtiei.


„Știi că tocmai ai terminat de citit o carte bună dacă după ce ai întors ultima pagină te simți ca și cum ai fi pierdut un bun prieten.”

– Paul Sweeney